KORMA Music Camp

KORMA Music Camp

Play Collective

Play Collective

KORMA MUSIC CAMP

- Nordjysk musiker-camp med professionel sparring

KORMA og Play Collective søger nu unge ambitiøse og seriøse bands, solister, singer/songwritere og elektroniske musikere/producere til KORMA MUSIC CAMP. Fra den 23.-27. juli 2023 får unge nordjyske musikere nu muligheden for at fordybe sig i 5 dage og modtage coaching fra professionelle musikere og branchefolk. 

Udover at I som musikere får mulighed for at dygtiggøre jer, er det også en rigtig god mulighed for at få opbygget et netværk, samt få en masse praktisk viden og værktøjer til, hvordan man kan skabe sig en karriere i musikbranchen.

Coaches 2023:

- Lo Ersare (Lucky Lo) - artist, multi-instrumentalist, sangskriver - (alt. pop).

- JJ Paulo - artist, sangskriver, performer - (afrobeat, hiphop). 

- Mads Damsgaard (Goss, Reptile Youth) - artist, sangskriver, performer - (alt. pop / rock, electro rock).  

- Lucy Love - artist, producer, visuel kunstner - (elektronisk, hiphop).  

- Troels Abrahamsen (VETO, EXEC) - forsanger, sangskriver, producer - (indie rock, elektronisk, singer / songwriter). 

Målgruppe:

Unge seriøse bands, elektroniske musikere, solister, singer/songwritere i aldersgruppen 16-30 år fra Nordjylland. I / du skal være klar på at bruge 5 dage på at være dybt seriøse med jeres musik, og være klar på at møde andre ligesindede med fælles passion for at spille originalmusik. Vi forventer, I er 100% dedikerede og klar på opgaven, da vi har et stramt program med en masse indhold.

Indhold:

De ovennævnte musik-coaches følger jer tæt i løbet af de 5 dage, som campen varer, og I kan søge sparring og hjælp hos dem. I løbet af campen vil de derudover afholde workshops og lave inspirationsoplæg. Desuden vil der være et gæsteoplæg. Oplæggene kan være om alt fra emner som self-management til oplæg omkring promotion på de digitale medier. Tre aftener slutter vi af med koncert i koncertsalen, hvor I har mulighed for at spille for hinanden og jeres coaches.

Til campens valgfrie workshops kan man forvente at komme til at arbejde i dybden med eksempelvis sangskrivning, konceptudvikling og musikproduktion. 

Hvor foregår campen:

Campen foregår på Østhimmerlands Ungdomsskole (ØU) i Bælum, Rebild (35 km syd for Aalborg). På ØU er der alle de faciliteter, det kræver for at afholde en music camp. ØU ligger i smukke og rolige omgivelser ved landsbyen Bælum, og at der er langt til nærmeste større by, giver mulighed for at fordybe sig. I bor og sover på ØU på 1- eller 2-personersværelser, og der serveres morgen-, frokost og aftensmad i spisesalen. Og vigtigst af alt, er der plads til at alle har et fast sted at øve og producere i løbet af campen.

Tilmelding:

Der er blot et deltagergebyr på 400,-, og der er begrænsede pladser, så I/du skal ansøge for at komme i betragtning - og husk du skal være bosiddende i Nordjylland. Tilmelding foregår ved at sende en mail til KORMA soren.kristensen@aalborg.dk med: 

  • Dit navn.
  • Kontaktoplysninger.
  • Hvilken linje du/I er interesseret i (band, singer/songwriter eller elektronisk musiker/producer).
  • Samt evt. hvor mange I er i bandet.
  • Desuden skal I sende lytte-links og en kort beskrivelse af jeres ambitioner.
  • Tilmeldingsfrist er fredag den 16. juni, og I får svar på, om I er med på campen senest den 19. juni 2023.   

Campen arrangeres i samarbejde med Play Collective. 

Projektet er støttet af Kulturaftale Nordjylland, Lære at være - Kulturkanten, KORMA, Statens Kunstfond, KODA.

For yderligere spørgsmål kontakt KORMA: Søren Kristensen, soren.kristensen@aalborg.dk