Songwriting Sessions

Hver onsdag fra kl. 19-22 er udvalgte rum på KORMA reserveret til songwriting sessions, hvor byens musikere kan mødes for at sparre, co-write eller f.eks. dele en ny sang. Hver gang vil der være en tovholder på sessionen, som selv er sangskriver, producer eller elektronisk musiker. Konceptet er, at der skabes et trygt rum med andre musikere, hvor man kan dele eller spørge lige til det, man har lyst til. Derudover skal sessionerne bidrage til, at byens musikere får udvidet deres netværk til dele af musikmiljøet, som de måske ellers ikke var stødt på. 

Primær tovholder er Jonas Ringtved (tlf. +4527643690), men vi har med jævne mellemrum også andre tovholdere på sessionerne. 

Jonas: Ideen er, at vi kan hjælpe hinanden med vores erfaringer. Jeg har for eksempel erfaring med at turnere, booke, sangskrivning og udgivelse, men kunne godt selv bruge hjælp til lyrik og PR. Jeg lærer derfor også af de andre deltagere, og er ikke mere vejleder end de resterende i lokalet. Jeg står klar med kaffe og bluetooth-højtaler, og man er velkommen til at medbringe eget instrument, ellers kan man evt. låne af de andre - håber, vi ses!”