PAWIS

PAWIS

Melissa Parris

Melissa Parris

Jonas Bjerregaard

Jonas Bjerregaard

Deltagerberetninger fra KORMA Music Camp 2021 (pt. 2)

Vi er nu meget tæt på deadline (17. juni) for ansøgning til dette års KORMA Music Camp, som løber af stablen d. 24. - 28. på Østhimmerlands Ungdomsskole. I løbet af de fem dage vil deltagerne dykke ned i deres musikalske virke, hvor en række coaches og besøgende fra den danske musikbranche giver dem sparring, udfordringer, rådgivning, inspiration og meget mere. Da netop deltagerne og deres musik er i fuld fokus, har vi spurgt to af sidste års deltagere om, hvordan deres oplevelse med campen var. 

Vi giver ordet til Melissa Parris og Jonas Bjerregaard, der sammen har projektet PAWIS:

Vi deltog på KORMA Music Camp i 2021 med en forventning om at udvide vores netværk i Aalborg. Udover at dét var en stor succes, rykkede vi os meget musikalsk, på baggrund af den kompetente sparring fra de coaches, som deltog på campen. Især arbejdet med Rasmus Bredvig (Tapetown) fik os til at afsøge grænser og skrue knapperne op på 100 for at lære os selv bedre at kende. Rasmus fremmede teknikker og perspektiver, som vi ikke vidste, vi havde brug for. Øjeblikke som dette gjorde, at KORMA Music Camp 2021 fundamentalt ændrede måden, vi tilgår den kreative proces i studiet, men den gav os samtidig en selvtillid i forhold til vores musikalske håndværk.

Er man interesseret i at deltage på årets camp, så læs mere og ansøg nedenfor!

KORMA MUSIC CAMP – Nordjysk musiker-camp med professionel sparring

KORMA og Play Collective søger nu unge ambitiøse og seriøse bands, solister, singer/songwritere og elektroniske musikere/producere til KORMA MUSIC CAMP. Fra den 24.-28. juli 2022 får unge nordjyske musikere nu muligheden for at fordybe sig i 5 dage og modtage coaching fra professionelle branchefolk fra den danske musikbranche. 

Udover at I som musikere får mulighed for at dygtiggøre jer, er det også en rigtig god mulighed for at få opbygget et netværk, samt få en masse praktisk viden og værktøjer til, hvordan man kan skabe sig en karriere i musikbranchen.

Coaches 2022: 

- Sofie Daugaard Andersen (sangskriver / solist, Dopha)

- Peter Kjædegaard (producer / studietekniker - Lydmor, Go Go Berlin, The Minds of 99, Peter Sommer m.fl.)

- Sarah Wichmann (forsanger / sangskriver, Rigmor) 

- Rasmus Bredvig (producer / studietekniker - The Entrepreneurs, Baby in Vain, Joyce, Iceage, m.fl.)

- TBA

Målgruppe:

Unge seriøse bands, elektroniske musikere, solister, singer/songwritere i aldersgruppen 16-30 år fra Nordjylland. I / du skal være klar på at bruge 5 dage på at være dybt seriøse med jeres musik, og være klar på at møde andre ligesindede med fælles passion for at spille originalmusik. Vi forventer, I er 100% dedikerede og klar på opgaven, da vi har et stramt program med en masse indhold.

Indhold:

Et hold af musik-coaches følger jer tæt i løbet af de 5 dage som campen varer, og I kan søge sparring og hjælp hos dem. Hver dag kommer 1-2 oplægsholdere og fortæller om relevante emner. Det kan være alt fra emner som self-management af band, booking af spillejobs til oplæg omkring promotion på de digitale medier. Hver aften sluttes af med koncert i koncertsalen, hvor I spiller for hinanden og for jeres coaches.

Coaches og undervisere på sidste års camp var bl.a. Rasmus Bredvig (Tapetown, musiker/producer), Jenny Rossander (Lydmor), Ida Wenøe (singer/songwriter), Peter Kjædegaard (producer / tekniker, The Minds of 99, Peter Sommer, Go Go Berlin mv.), Jeppe Pilgaard (producer, Clara, Alexander Oscar, Faustix mv.) og Simon Mariegaard (Kogekunst, Heathe, Tigermor mv.). Gæste-coaches og oplægsholdere var bl.a. Albert Helmig (SPOT Festival), Henrik Aagaard (P6 Beat) og Flavia og Martin Couri (The Courettes). 

Vi lover et lige så spændende line-up af coaches og besøgende i år!

Hvor foregår campen:

Campen foregår på Østhimmerlands Ungdomsskole (ØU) i Bælum, Rebild (35 km syd for Aalborg). På ØU er der alle de faciliteter, det kræver for at afholde en music camp. ØU ligger i smukke og rolige omgivelser ved landsbyen Bælum, og at der er langt til nærmeste større by, giver mulighed for at fordybe sig. I bor og sover på ØU på 1- eller 2-personersværelser, og der serveres morgen-, frokost og aftensmad i spisesalen. Og vigtigst af alt, er der plads til at alle har et fast sted at øve og producere i løbet af campen.

Tilmelding:

Der er blot et deltagergebyr på 400,-, og der er begrænsede pladser, så I/du skal ansøge for at komme i betragtning - og husk du skal være bosiddende i Nordjylland. Tilmelding foregår ved at sende en mail til KORMA soren.kristensen@aalborg.dk med: 

  • Dit navn.
  • Kontaktoplysninger.
  • Hvilken linje du/I er interesseret i (band, singer/songwriter eller elektronisk musiker/producer).
  • Samt evt. hvor mange I er i bandet.
  • Desuden skal I sende lytte-links og en kort beskrivelse af jeres ambitioner.
  • Tilmeldingsfrist er fredag den 17. juni, og I får svar på, om I er med på campen senest den 20. juni 2022.   

Campen arrangeres i samarbejde med Play Collective. 

Projektet er støttet af Kulturaftale Nordjylland, Lære at være - Kulturkanten, KORMA, Statens Kunstfond, KODA.

For yderligere spørgsmål kontakt KORMA: Søren Kristensen, soren.kristensen@aalborg.dk