Amalie Dallerup, Posly

Amalie Dallerup, Posly

Foto: Christian Steen Møller - Jonas Ringtved

Foto: Christian Steen Møller - Jonas Ringtved

Deltagerberetninger fra KORMA Music Camp 2020 

Vi nærmer os igen tiden, hvor KORMA Music Camp står i kalenderen. Om blot en uge (d. 16. juni) er der deadline for ansøgning til dette års udgave af campen, som finder sted på Østhimmerlands Ungdomsskole fra d. 25. - 29. juli. 

KORMA Music Camp er målrettet de nordjyske musikere - solister, bands, producere, singer / songwritere - som ønsker at arbejde seriøst med musikken. På campen vil du møde andre ligesindede musikere samt professionelle branchefolk og musikere / coaches, der vil hjælpe dig videre med musikken. Vi har taget en snak med to deltagere fra sidste års camp, som giver et nærmere indblik i, hvad man kan forvente sig. 

Amalie Dallerup, Posly

Jeg deltog som sangskriver på Korma Camp 2020, og jeg mødte nogle fantastiske mennesker, jeg aldrig havde mødt før, trods jeg er født og opvokset i Aalborg og har været i musikmiljøet i snart fem år. Jeg gik fra et opgivende pandemi-kuller-værelse til et hav af muligheder. Der var to foredrag/workshops om dagen, og kurset var så intenst og nærværende.

Jeg kom hjem med nye sange og kompositioner til mit band Posly, en perlerække af nye ideer og inputs og fantastiske nye bekendtskaber. Derudover mødte jeg Jonas Ringtved, og vi indgik et vokalt samarbejde, som også kan høres på Jonas debut-EP ”Skitzotopia”. Faktisk blev nummeret indspillet på KORMA Music Camp, og vi har efterfølgende været ude og spille med det live. 

Jonas Ringtved

KORMA’s Music Camp var en unik oplevelse for mig. Den har flere velkendte elementer, men sammensætningen er sin helt egen. Jeg kunne mærke min efterskole-tid i måden, jeg var omringet af andre, der også kun vil spille musik. Foredragene gav mig følelsen af at være på min uddannelse på de gode dage, hvor undervisningen faktisk er interessant. Og ikke mindst var der en næsten backstage-på-festival-agtig følelse i luften, eftersom man går rundt iblandt nye, såvel som etablerede musikere / coaches.

Der er ikke nogen tvivl for mig, når det kommer til at foreslå andre at tilmelde sig næste gang... Kom afsted! Jeg har aldrig lært så meget på så få dage. Jeg har udvidet mit netværk. Fandt nye skønne mennesker at spille med. Fået mange nye spillejobs. Og jeg fik endda indspillet mig en debut EP på mit ophold. Det er for vildt!

Lyt til New World Blues, som de to indspillede sammen med hjælp fra Tapetown Studio på campen. 

Tilmelding

Vil du være med på årets KORMA Music Camp, så send en mail til soren.kristensen@aalborg.dk med: 

  • Dit navn.
  • Kontaktoplysninger.
  • Hvilken linje du/I er interesseret i (band, songwriter / solist eller elektronisk musiker/producer).
  • Samt evt. hvor mange I er i bandet.
  • Desuden skal I sende lytte-links og en kort beskrivelse af jeres ambitioner.
  • Tilmeldingsfrist er fredag den 18. juni, og I får svar på, om I er med på campen senest den 21. juni 2021.