Hummerdreng, foto: STUB photos

Hummerdreng, foto: STUB photos

Christina Jensen (Daddy Who), foto: Elias Myhlendorph

Christina Jensen (Daddy Who), foto: Elias Myhlendorph

Deltagerberetninger fra KORMA Music Camp 2022

Vi nærmer os lige så stille deadline for ansøgning til årets KORMA Music Camp (16. juni), og i den anledning vil vi give et indblik i, hvad du som deltager kan forvente dig af campen. Inden vi springer til selve deltagernes beretninger, kan vi fortælle, at Lucky Lo, Goss, JJ Paulo og Lucy Love kommer til at være fire ud af de fem coaches i år.

Derudover vil campen byde på et par oplægsholdere, som vil fortælle om det at skabe en bæredygtig musikkarriere og at få lavet en skarp udgivelsesplan. Generelt er campen en god mulighed for, at du som seriøs sangskriver, producer eller band over fem dage kan dykke ned i din musik, få vigtig viden om musikbranchen og bygge et større netværk. Årets camp løber fra d. 23. - 27. juli og foregår på Østhimmerlands Ungdomsskole i Bælum - 25 min fra Aalborg. 

Deltagerberetninger:

Hovedfokus på campen er dog altid deltagernes oplevelse! Så vi har spurgt to af sidste års deltagere - Martin 'Hummerdreng' Nielsen og Christina Jensen (Daddy Who) - hvad de fik ud af at være med på campen. Vi giver ordet videre her:

"KORMA Music Camp har helt klart været en af de mest positive kunstneriske oplevelser, jeg nogensinde har haft. Jeg mødte folk, som er blevet mine tætte venner, og jeg blev undervist af nogle af mine største idoler. Jeg havde i et par måneder følt mig meget kreativt drænet, og det hul hjalp campen mig i hvert fald fuldstændig ud af. Det var nogle intense dage, og jeg sov meget lidt, men ved gud om det ikke var det hele værd." - Hummerdreng. 

"Sidste sommer var mit band Daddy Who næsten lige blevet stablet på benene, så vi var faktisk lidt nervøse, da vi drog mod KORMA Music Camp. Heldigvis opdagede vi hurtigt, at alle på campen var ekstremt flinke, og vi fik skabt en masse nye bekendtskaber. Campen kom for os til at fungere som en introduktion til musikmiljøet i Aalborg, og det kan KUN anbefales til alle andre musikere, der ønsker at møde folk, som deler den samme passion for musik." - Christina Jensen (Daddy Who). 

Er du interesseret i at være med på årets camp, så kan du læse mere og ansøge til campen nedenfor. 

Målgruppe:

Unge seriøse bands, elektroniske musikere, solister, singer/songwritere i aldersgruppen 16-30 år fra Nordjylland. I / du skal være klar på at bruge 5 dage på at være dybt seriøse med jeres musik, og være klar på at møde andre ligesindede med fælles passion for at spille originalmusik. Vi forventer, I er 100% dedikerede og klar på opgaven, da vi har et stramt program med en masse indhold.

Indhold:

Et hold af musik-coaches følger jer tæt i løbet af de 5 dage som campen varer, og I kan søge sparring og hjælp hos dem. I løbet af campen kommer 1-2 oplægsholdere og fortæller om relevante emner. Det kan være alt fra emner som self-management af band, booking af spillejobs til oplæg omkring promotion på de digitale medier. Hver aften sluttes af med koncert i koncertsalen, hvor I spiller for hinanden og for jeres coaches. Coaches og undervisere på de seneste camps var bl.a. Rasmus Bredvig (Tapetown, musiker/producer), Jenny Rossander (Lydmor), Sofie Dopha (artist / sangskriver), Peter Kjædegaard (producer / tekniker, The Minds of 99, Peter Sommer, Go Go Berlin mv.), Jeppe Pilgaard (producer, Clara, Alexander Oscar, Faustix mv.) og Anton Westerlin (producer, Artigeardit, Lamin, Kesi mv.).

Gæste-coaches og oplægsholdere har bl.a. været Albert Helmig (SPOT Festival), Henrik Aagaard (P6 Beat) og Sascha Rosing (A&R, Playground) 

Hvor foregår campen:

Campen foregår på Østhimmerlands Ungdomsskole (ØU) i Bælum, Rebild (35 km syd for Aalborg). På ØU er der alle de faciliteter, det kræver for at afholde en music camp. ØU ligger i smukke og rolige omgivelser ved landsbyen Bælum, og at der er langt til nærmeste større by, giver mulighed for at fordybe sig. I bor og sover på ØU på 1- eller 2-personersværelser, og der serveres morgen-, frokost og aftensmad i spisesalen. Og vigtigst af alt, er der plads til at alle har et fast sted at øve og producere i løbet af campen.

Tilmelding:

Der er blot et deltagergebyr på 400,-, og der er begrænsede pladser, så I/du skal ansøge for at komme i betragtning - og husk du skal være bosiddende i Nordjylland. Tilmelding foregår ved at sende en mail til KORMA soren.kristensen@aalborg.dk med: 

  • Dit navn.
  • Kontaktoplysninger.
  • Hvilken linje du/I er interesseret i (band, singer/songwriter eller elektronisk musiker/producer).
  • Samt evt. hvor mange I er i bandet.
  • Desuden skal I sende lytte-links og en kort beskrivelse af jeres ambitioner.
  • Tilmeldingsfrist er fredag den 16. juni, og I får svar på, om I er med på campen senest den 19. juni 2023.   

Campen arrangeres i samarbejde med Play Collective. 

Projektet er støttet af Kulturaftale Nordjylland, Lære at være - Kulturkanten, KORMA, Statens Kunstfond, KODA.

For yderligere spørgsmål kontakt KORMA: Søren Kristensen, soren.kristensen@aalborg.dk