KORMA MUSIC CAMPNordjysk musiker-camp med professionel sparring

KORMA søger nu unge ambitiøse og seriøse bands, solister, singer/songwritere og elektroniske musikere/producere til KORMA MUSIC CAMP. Fra den 25.-29. juli 2021 får unge nordjyske musikere nu muligheden for at fordybe sig i 5 dage og modtage coaching fra professionelle branchefolk fra den danske musikbranche.

Udover at I som musikere får mulighed for at dygtiggøre jer, er det også en rigtig god mulighed for at få opbygget et netværk, samt få en masse praktisk viden og værktøjer til, hvordan man kan skabe sig en karriere i musikbranchen.

Målgruppe:

Unge seriøse bands, elektroniske musikere, solister, singer/songwritere i aldersgruppen 18-30 år fra Nordjylland. I / du skal være klar på at bruge 5 dage på at være dybt seriøse med jeres musik, og være klar på at møde andre ligesindede med fælles passion for at spille originalmusik. Vi forventer, I er 100% dedikerede og klar på opgaven, da vi har et stramt program med en masse indhold.

Indhold:

Et hold af musik-coaches følger jer tæt i løbet af de 5 dage som campen varer, og I kan søge sparring og hjælp hos dem. Hver dag kommer 1-2 oplægsholdere og fortæller om relevante emner. Det kan være alt fra emner som self-management af band, booking af spillejobs til oplæg omkring promotion på de digitale medier. Hver aften sluttes af med koncert i koncertsalen, hvor I spiller for hinanden og for jeres coaches. Coaches og undervisere på sidste års camp var bl.a. Rasmus Bredvig (Tapetown, musiker/producer), Signe Tobiassen (underviser/musiker Nelson Can), Rikke Thomsen (singer/songwriter), Roar Amundsen (Underviser/booker mm. Songcrafter), Jesper Sidelmann (producer) og Gregers Mogstad (sanger/songwriter/producer) fra Sound Seduction. Gæste-coaches og oplægsholdere var bl.a. Albert Helmig (SPOT Festival), Jens Karlsson (manager, BAEST) og Carsten Holm (P6 Beat / P4).

Vi lover et lige så spændende line-up af coaches i år!

Hvor foregår campen:

Campen foregår på Østhimmerlands Ungdomsskole (ØU) i Bælum, Rebild (35 km syd for Aalborg). På ØU er der alle de faciliteter, det kræver for at afholde en music camp. ØU ligger i smukke og rolige omgivelser ved landsbyen Bælum, og at der er langt til nærmeste større by, giver mulighed for at fordybe sig. I bor og sover på ØU på 1- eller 2-personersværelser, og der serveres morgen-, frokost og aftensmad i spisesalen. Og vigtigst af alt, er der plads til at alle har et fast sted at øve og producere i løbet af campen.

Tilmelding:

Der er blot et deltagergebyr på 400,-, og der er begrænsede pladser, så I/du skal ansøge for at komme i betragtning - og husk du skal være bosiddende i Nordjylland. Tilmelding foregår ved at sende en mail til KORMA soren.kristensen@aalborg.dk med: 

  • Dit navn.
  • Kontaktoplysninger.
  • Hvilken linje du/I er interesseret i (band, singer/songwriter eller elektronisk musiker/producer).
  • Samt evt. hvor mange I er i bandet.
  • Desuden skal I sende lytte-links og en kort beskrivelse af jeres ambitioner.
  • Tilmeldingsfrist er fredag den 18. juni, og I får svar på, om I er med på campen senest den 21. juni 2021.   

Projektet er støttet af Region Nordjylland, KORMA, Statens Kunstfond, KODA.

For yderligere spørgsmål kontakt KORMA: Søren Kristensen, soren.kristensen@aalborg.dk