Aya Vedige & Jozie Mielle, foto: Teis Harrington

Aya Vedige & Jozie Mielle, foto: Teis Harrington

Ordlyden: nyt musikalsk-lyrisk samarbejde mellem KORMA og Ordkraft

For ofte sidder vores lokale vækstmiljøkunstnere i hver deres silo og udøver hver deres kunst. I denne adskillelse ligger et uprøvet potentiale, som KORMA og Ordkraft skriveskole nu vil gribe fat i!

Ordkraft skriveskole og Kompetencecenter for Rytmisk Musik Aalborg, KORMA, præsenterer derfor et nyt fælles projekt kaldet ”Ordlyden”, hvor lokale/regionale musikere og forfattere kan mødes og arbejde med tekst og lyd for gensidig udvikling af deres kreative arbejde. Henover 3 workshops vil der blive skabt rum for idé- og kompetenceudveksling deltagerne imellem med dét formål at styrke de enkelte kunstnere hver for sig og sammen. Produktet af de nye samarbejder vil offentligheden få mulighed for at opleve til efterfølgende live-koncerter og musikalske oplæsninger rundt om i Nordjylland

Første workshop, som arrangeres i dette forår, har fokus på håndværket i at producere lyd og musik til allerede eksisterende tekster, forfattet af ordkraft-skriveskolen. Forfatterne vil i sammenspil med KORMAs musikere få understøttet værkerne musikalsk med professionel vejledning af lydkunstner, musiker, producer og komponist Ane Østergaard samt musiker- og komponist-kollegaen Andreas Westmark.

Onsdag d. 11. maj kl. 18.30-20.30 mødes deltagere første gang til en indledende præsentation af projektet og skriveskolens materialer, hvor selve workshoppen vil finde sted lørdag d. 14. maj kl. 10.00-18.00. Begge dele vil finde sted på KORMA i Hasserisgade 10, 9000 Aalborg, og vil inkludere fuld forplejning af projektets deltagere.

De endelige værker fra første workshop vil blive præsenteret på Aalborg Bibliotek.