Jeppe Pilgaard

Jeppe Pilgaard

Rasmus Bredvig

Rasmus Bredvig

To etablerede, unge producere er coaches på KORMA Music Camp 2021

Alle tilmeldingerne til årets KORMA Music Camp er nu rullet ind, og vi kan afsløre, at i alt 40 nordjyske musikere fra 20 forskellige musikprojekter deltager i årets camp. Genrespændet er stort, med alt fra folk, jazz,  eksperimenterende rock til elektronisk pop. Mere om det snart!

I anledning af, at vi langsomt nærmer os de fem dage, hvor det hele udspiller sig på Østhimmerlands Ungdomsskole, præsenterer vi de coaches, som undervejs vil vejlede, sparre med og give feedback til deltagerne. I sidste uge kunne vi offentliggøre de første af slagsen - nemlig sangskriver, producer og multikunster Lydmor samt musiker og producer Peter Kjædegaard (bl.a. The Minds of 99, Aksglæde, Go Go Berlin). Nu er turen kommet til de næste to i rækken, som du kan læse mere om lige her. 

Jeppe Pilgaard er en multi-instrumental producer og sangskriver, der arbejder med navne såsom Clara, Alexander Oscar, Emma Nicoline og Faustix. Her har han bl.a. arbejdet med Clara fra en helt ung alder, frem til at hun nu er ved at etablere sig som et af landets store popnavne. Jeppes indgående arbejde med popmusikkens vækstlag og etablerede kunstnere gør ham til en oplagt sparringspartner for de pop-orienterede kunstnere på årets camp. Desuden har Jeppe tidligere været coach på KORMAs 24-timers P3-sangskriver-camp - med stor succes.

Rasmus Bredvig driver til dagligt Tapetown-studiet i Aarhus, der særligt er blevet kendt for sine live sessions med en række etablerede såvel som nye indierock-navne. Nogle af disse er bl.a. Boundaries, Baby in Vain, The Entrepreneurs og Peter Sommer. Senest har også Iceage været i studiet, så Rasmus kan dække ganske bred vifte af genrer inden for indie-verdenen. Til sidste års KORMA Music Camp deltog han også som coach, hvor der blev lavet live-indspilninger med deltagerne. Heriblandt Jonas Ringtved, der på campen endte med at indspille sin debut-EP, Skitzotopia, i samarbejde med Rasmus. 

Vi glæder os utroligt meget til at se, hvad dette års camp byder på af samarbejder, nye projekter og mindeværdige oplevelser!