Det nye år er i gang og hos KORMA ser vi frem til endnu et år med spændende projekter, som understøtter det nordjyske musikmiljø.

Sangskrivere, producere og aktører mødes på tværs af forskellige jyske musikmiljøer for at skabe nye kontakter og fællesskaber. Det hele er en del af et større ønske om mere samarbejde og vidensdeling mellem aktører, der alle arbejder for at styrke musikvækstlaget i sin by. 

For nylig mødtes KORMA med andre lignede tiltag fra andre jyske byer. På mødet var der fokus på at idéudveksle og undersøge mulighederne for nye samarbejder. Blandt de deltagende var blandt andet repræsentanter fra SPOT Festival, Platform K i Horsens, UMTO, MONO (Rock the region), Jelling Festival (Quasar) og Fermaten i Herning. Det var et aktørmøde, der udtrykte et fælles ønske om at stå sammen om vores fælles formål. Hos KORMA ser vi også en oplagt mulighed i at arbejde mere sammen om at styrke musikvækstlaget på tværs af vores forskellige musikmiljøer. 

Og så til dem det hele handler om - nemlig de nye sangskrivere, producere og artister.

I forlængelse af mødet afholdt KORMAs samarbejdsprojekt, PlayCollective, som også arbejder for at styrke originalmusikken i Nordjylland, en weekendcamp for talenter fra det jyske. Musikcampen blev afholdt i KORMAs lokaler og her deltog sangskriver, producere og artister fra Aarhus. Herning, Vejle, Viborg og Aalborg. I løbet af weekenden blev der produceret nye sange og skabt nye fællesskaber.

Vi håber at det nye fokus på samarbejde vil fører mere med sig i fremtiden