Der er rigtig mange forskellige puljer og fonde, hvor man kan søge til sit musikprojekt eller sit virke som musiker. For at få et samlet overblik kan KORMA anbefale Dansk Artist Forbunds oversigt over aktuelle fonde der kan søges. Du finder et link til oversigten her: Andre fonde og puljer - Dansk Artist Forbund (artisten.dk)

Herunder har vi givet eksempler på nogle af de lokale, regionale og nationale puljer, der kan søges.

Aalborg Kommune

Aalborg Kommune

Musikpuljen - Aalborg Kommune

Om: I denne pulje kan man som musiker/sangskriver/artist samt koncertarrangør mm. i Aalborg Kommune søge om støtte til rytmiske musikprojekter f.eks. indspilning, toursupport, koncertafvikling.

Links: www.aalborg.dk/musik (Her finder du også vejledninger og ansøgningsskemaer)

Deadline: 1. feb, 1. maj, 1. sept

 

Statens Kunstfond

Statens Kunstfond

Statens Kunstfond
Om: Er Danmarks største kunstfond. Støtter støtter udviklingen af nyskabende idéer og kunstoplevelser af høj kvalitet og uddeler midler for cirka 500 mio. årligt til alle kunstformer herunder også musik.

Fonden uddeler arbejdslegater og støtte til et væld af forskellige musikprojekter, initiativer, tilskud til musikforeninger og kulturinstitutioner.  

Link: www.kunst.dk 
Deadline: Har over 60 forskellige puljer hvor der er løbende deadline 

KODA Kultur

KODA Kultur

KODA KULTUR

Om: Hvert år afsætter KODA (Komponistrettigheder i Danmark) op til 10 procent af nettoindtjeningen til kulturelle formål - de såkaldte kulturelle midler. Den del af Kodas virke kaldes Koda Kultur. De investerer hvert år mange millioner kroner i et stærkt musikliv og har mere end 25 ansøgningspuljer som er mulige at søge. De har samlet alle puljerne inde på en side hvor du kan få et overblik over hvad du kan søge til og hvornår der er deadline.

Links: Kultur (koda.dk)

Deadline: forskellige deadlines til de forskellige puljer

Region Nordjylland

Region Nordjylland

Kulturpuljen - Region Nordjylland
Om: Region Nordjyllands kulturpuljer støtter projekter (herunder også musik), der understøtter kulturplanens politiske fokusområder og bidrager til udviklingen af det nordjyske kulturliv. Kulturpuljen består af 3 puljer. Den lille kulturpuljen, Den store Kulturpulje samt Kultur og Sundhedspuljen.

Links:Kulturpuljen (rn.dk)

Deadline: Der er forskellige deadlines for de 3 puljer. Den lille kulturpuljen modtager ansøgninger fra den 10. jan - 1 april 2021. Den store kulturpulje har frist i september 2021 og Kultur og Sundshedspuljen har frist i august 2021