Klang, foto: Peter Drastrup

Klang, foto: Peter Drastrup

Enilora

Enilora

SZOA

SZOA

Torsdag

Torsdag

KORMA-året sluttes af med showcase for lokale musiktalenter

Et af højdepunkterne i KORMA-regi er sommerens Music Camp, hvor en lang række unge nordjyske musikere samles om at arbejde i dybden med musikken. Over fem dage får de sparring, rådgivning og deltager i workshops med professionelle producere og musikere såsom Lydmor, Jeppe Pilgaard (Clara m.fl.) og Signe Tobiassen (Nelson Can). Dertil er en håndfuld branchefolk også på besøg i løbet af dagene, hvor deltagerne får branchemæssig viden og kompetencer inden for bl.a. visuel kommunikation, branding, radio plugging mv. 

I fasen efter campen, oplever vi, at deltagerne ofte bliver inspireret til at skrive nye sange, arbejde i dybden med deres produktioner eller får udbygget deres netværk. Showcasen er derfor til for, at musikerne kan præsentere den musikalske udvikling, de har været igennem siden deltagelsen på campen. Showcasen er samtidig en mulighed for, at branchefolk såvel som almindeligt publikum kan opleve dette, og samtidig få øjnene op for nordjyske artister, de ikke allerede kendte. 

Til torsdagens (9. december) KORMA Music Camp Showcase dykker vi ned i det elektroniske og indie poppede univers, når Klang, Enilora, SZOA og Torsdag træder op på scenen i Studenterhusets sal. Her fejrer eksempelvis Torsdag deres debutkoncert, mens navne som Enilora og SZOA var på årets SPOT Festival-program. Klang er en del af Thy Music Collective, og har netop spillet til deres showcase på Klein i København. 

Læs mere om og køb billet til showcasen lige her