KORMA-program, ultimo 2021

KORMA-program, ultimo 2021

2021 sluttes af med spækket KORMA-program

Året 2021 har i KORMA-regi været rig på aktiviteter. Siden genåbningen lige så langsomt fandt sted i foråret, har alt fra 45 kollegiekoncerter til en P3 Guld sangskriver-camp været på programmet. Vi glæder os over, at det til trods for megen uforudsigelighed er lykkes at skabe mange udviklende aktiviteter for musikmiljøet. Og vi slutter selvfølgelig året af med flere. 

I december 2020 blev der lavet en testudgave af Music Weekend-konceptet, som på KORMA samlede en lille håndfuld unge nordjyske sangskrivere og producere til en co-writing weekend med sparring fra producer Peter Kjædegaard. Ud af denne kom bl.a. Lærkelils debutsingle "Tag mig med", som kom i rotation på P4. Idéen om en lillesøster til KORMA Music Camp har vi nu valgt at videreføre, når der tre weekender i træk (se program) afholdes forskellige udgaver af konceptet: Håndspillet sangskrivning, elektronisk / produktion og jazz. En stor tak skal lyde til Halkjær Kro og Maskinhallen for samarbejde og værtskab. 

Vi ser også frem til at præsentere en række af de artister, der netop var med på sommerens KORMA Music Camp, når der på Huset og Studenterhuset (event på vej) afholdes showcases for disse. Sidst men ikke mindst er vi stolte af, at der i samarbejde med Aarhus Calling og ROSA er arrangeret et internationalt sangskriver- og producer-event 'On Track' på KORMA, ligesom at vi i samarbejde med ORA har fået mulighed for at bidrage med indhold til årets Musikerdag Nord-program. Endnu mere om dette meget snart.  

Vi glæder os til at møde musikere, samarbejdspartnere såvel som andre nysgerrige til en god afrunding på 2021!