Musikerdag Nord

Musikerdag Nord

Stor musikerdag i Aalborg denne weekend

ORA - Organisationen for Rytmiske Amatørmusikere - står bag konceptet Musikerdag, der hvert år samler musikere i forskellige dele af landet. Vi i KORMA er glade for sammen med ORA og Studenterhuset at være samarbejdspartnere på dette års Musikerdag Nord, hvor musikermiljøet bl.a. indbydes til brancheoplæg, networking, foto-sessions og feedback-sessions. Eksempelvis kan man til sidstnævnte få feedback på sine indspilninger, ligesom der vil være oplæg om, hvordan man booker sine egne koncerter og turnéer.

Netop DIY booking er et af KORMAs bidrag til årets Musikerdag, når lokale Rune Dollerup (The Devil's Tiny Chains) giver tips og redskaber til, hvordan man får koncerterne i hus. Valget af netop dette emne, kommer af, at Rune i efteråret afholdte en succesfuld workshop på KORMA, hvor lokale musikere efterfølgende er lykkes med at booke turnéer i Tyskland. 

Det samlede program for dagen kan ses nedenfor. 

// PROGRAM //
Kl. 12.00 - Dørene åbner
Kl. 12.30 - Velkomst
Kl. 12.35 - Musiktrends og airplay i radioen
Dagens tovholder, radiovært Anders Bøtter starter desuden dagen med en snak sammen med musikchefen for ANR/Nordjyske, Jan Mølgaard Jensen, om de nyeste musiktrends set fra musikformidlerens stol, og de giver et lille indblik i radioverdenens musik + hvad man som musiker skal gøre/ikke gøre ift. airplay.
Kl. 13.25 - TBA
Kl. 14.10 - Talentudvikling og karriereplanlægning
Talk med Julia Bratland (A&R hos Sony Music Danmark) og Stefan Facius (Artist Manager hos Heartbeat Management) om, hvordan man opbygger og vedligeholder en musikkarriere.
Sammen vil de gøre os klogere på, hvad de kigger efter, når de søger nye artister, hvordan arbejder de med nye artister, hvordan man opbygger en karriere, og hvad man gør for at fastholde den?
Kl. 14.50 - Netværkstimen
Vi gentager ét af de klart mest populære indslag på Musikerdag Odense, nemlig Netværkstimen.
Du får en hel time i programmet, hvor du kan møde aftenens branchefolk, som du kan spørge om alle de ting, du går og brænder inde med.
Netværkstimen er til, for at DU kan stille spørgsmål!
Kl. 16.00 - DIY booking - Rune Dollerup 
Rune har i en lang årrække været en del af Aalborgs musikmiljø. Han har, i årerne 2011-2018, kørt Europa tyndt som bassist i garagerock bandet Columbian Neckties. Sideløbende har han været sanger og sangskriver i western/folk bandet The Devil’s Tiny Chains.
Et mislykket forsøg på at få en tysk booking aftale til Reeperbahn Festival 2017, startede Runes DIY booking for The Devil’s Tiny Chains, og det er efterfølgende blevet til mere end 50 duo- og band-koncerter syd for grænsen. Rune har herudover booket mange udenlandske koncerter for andre nordjyske sangskrivere.
Kl. 16.40 - Artist talk GANGER
Vi er heldige at få besøg af Thomas fra hypede og superfede GANGER til en snak om deres kometkarriere indenfor de sidste par år, samt de valg, der har taget undervejs.
Få et helt frisk indblik i et aktuelt bands overvejelser undervejs.
Sideløbende program:
11:00-16:30: Foto-sessions m/ bandfotograf Morten Rygaard (se nedenfor)
12:00-18:00: Feedback-sessions m/ udvalgte branchefolk (se nedenfor)
// Netværkstimen //
Mød alle tilstedeværende branchefolk og coaches, og få en uformel snak om det, du har på sinde.
// BOOK EN FOTO-SESSION m/ bandfotograf Morten Rygaard //
Book din helt egen fotosession med den erfarne bandfotograf Morten Rygaard. Få pressefotos i bedste kvalitet. Du får 30 min. ved at klikke på linket herunder (egenbetaling: 300,- kr. (skal betales UDOVER entréprisen)).
Book tid via link:
https://bit.ly/3ktlAwZ
// BOOK EN FEEDBACK-SESSION //
Vi tilbyder i år mulighed for at booke individuelle feedback-sessions om specifikke emner, så du kan komme på rette vej med dit og bandets musikprojekt. Hver session er 30 min., og du kan få råd og vejledning eller feedback inden for følgende områder:
• Få feedback på selve musikken
• PR og kommunikationsstrategi
• Bandøkonomi
• Udgivelse, sync og alt deromkring.
• Booking
• Management
• Karriereplanlægning
• Opbygning af netværk
• Projektstyring og fundraising
Book tid via link:
https://bit.ly/3mRWOYQ
// BILLETTER //
Koster kr. 75,- (inkl. en øl/vand):
https://bit.ly/3BEJgUX
________________________________________________________________
Musikerdag Nord 2021 er arrangeret af ORA, Studenterhuset og KORMA, og dagen er støttet af den lokale øvelokaleforening Aalborg Musikforening.
Alle arbejder for og med musikere.
Arrangementet er desuden støttet af Statens Kunstfond og Tuborgfondet.