Mesmeriah, foto: Lucas Illanes

Mesmeriah, foto: Lucas Illanes

Mesmeriah, foto: Lucas Illanes

Mesmeriah, foto: Lucas Illanes

Musikerpuljen: Mesmeriah-live session fra Sprittens brænderitårn

Vi nærmer os meget snart næste deadline for Musikerpuljen, hvor bands, sangskrivere mv. kan søge støtte til deres kommende musikprojekter. I den anledning sætter vi fokus på et af de mange spændende projekter, som senest fik tilsagn om støtte fra Det Rytmiske Musikudvalg i Aalborg Kommune. 

Mesmeriah er endnu et ganske ubeskrevet blad på den nordjyske musikscene, men siden sommeren 2021 er det unge band lige så langsomt begyndt at røre på sig. Kvartetten, som bevæger sig inden for støjet 80'er- og 70'er-inspireret rock, var bl.a. med på sommerens KORMA Music Camp, hvor der blev arbejdet intenst på at skrive nye sange. I løbet af efteråret blev det til en håndfuld koncerter, og nu gør bandet sig ellers klar til at skabe mere røre på live-scenen i 2022, hvor deres første live session altså udgives. De fortæller her om deres tanker bag sessionen: 

Da vi søgte musikpuljen, var det med ideen om at lave en live session. Det gjorde vi med henblik på at vise spillesteder, hvordan vi er som live band, og derved få booket flere koncerter. Desuden var det en vildt god mulighed for at have noget visuelt at vise på vores sociale medier til potentielle lyttere.

Vi valgte at lave vores sang Girl like Love, da det er et nummer der rammer essensen af vores bands lyd. Den rummer både det sensitive, men også en vildskab og et kaos. Sangens tekstunivers kommer også omkring det sensitive ved at udforske sin seksualitet, og også de frustrationer ved ulykkelig kærlighed til både sit eget køn og det modsatte.

Vi ville gerne filme sessionen et sted, der matchede vores rå æstetik og som rummede den sjæl, vi gerne ville udtrykke. Derfor kontaktede vi Spritten, og fik mulighed for at optage den i det gamle brænderitårn, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Live sessionen udgives d. 18. februar, og du kan følge bandet her

Har du et projekt i tankerne, du kunne tænke dig at få støtte til, eller er du blevet inspireret til at lave et, så søg næste runde af Musikerpuljen, der har deadline d. 1. februar kl. 23:59.