Onsdagssessions i KORMAs lydstudier fra kl. 19:00 - 21:30 


Fra d. 17. april vil der være onsdagssessions for skiftevis sangskrivere og producere hos KORMA. Forløbet er for dig, hvis du enten producerer eller skriver sange (eller begge dele). Formålet med aftnerne er at give deltagerne mulighed for at udvikle sig i henholdsvis musikproduktion og sangskrivning, samt muligheden for at finde nogen, man kan lave musik sammen med. Til hver session vil der være en producer/sangskriver, som vil afvikle og præsentere forskellige temaer/opgaver for aftnerne. Aftnerne er dog frie på den måde, at hvis man har ønsker til forløbet, kan man sige dem højt. Vi håber at man som deltager i forløbet har fået nye værktøjer til sin musikskabelse og har mødt andre ligesindede. Forløbet med ende ud i en samlet lytte-session for både sangskrivere og producere d. 29. maj.

Det kan være grænseoverskridende for nogen, at skulle vise de sange man skriver/producerer, men det er en styrke at være klar på at vise det til andre, da det er en rigtig god måde at udvikle sig på. 

Vi ønsker at man føler sig tryg i at vise og snakke om den musik man laver/ønsker at lave. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt forløbet er relevant for dig.

        DATOER

        17. april: Opstart for producere
        1. maj: Produktion
        15. maj: Produktion

        24. april: Opstart for sangskrivere 
        8. maj: Sangskrivning 
        22. maj: Sangskrivning

        29. maj: Fællesaften for både
        sangskrivere og producere

 

  • Man er velkommen til at møde op på dagen, men er man interesseret i at deltage i hele forløbet, må man meget gerne tilmelde sig i en mail til Marie på marie.vilsboell@aalborg.dk

       INFO VED TILMELDNING

  • Et par linjer om hvem du er, om du har lavet musik længe og hvorfor du gerne vil deltage i forløbet
  • Har du lyst til at medsende et link (helst Dropbox eller OneDrive) med lidt af det materiale du har lavet, må du også meget gerne det. Det kan være alt fra en færdig produktion, en sangtekst eller en memo fra telefonen. Det giver afviklerene mulighed for at lære dig lidt at kende inden I mødes.

    De eneste krav for at deltage er, at man gerne vil udvikle sig i sangskrivning og produktion og er bosat i Nordjylland.

    Vi glæder os til at høre fra jer!