Nelson Can-medlem giver feedback til Band Battle-deltagere

Som et helt nyt initiativ mellem KORMA og Skråen, til at styrke det lokale musikmiljøs performances på scenen, er musiker og underviser Signe Tobiassen inddraget som coach til dette års Skråen Band Battle. Signe har været yderst aktiv som bassist og sangskriver i det alternative rockband Nelson Can, der har haft succes i både indland og udland. 

Søren Kristensen, leder i KORMA, fortæller: "Det er målet, at finalisterne fra Band Battle får brugbare redskaber og erfaring fra Signe, de også kan bringe i spil efter finalen. Når de kommer ud på landets øvrige scener, og skal overbevise helt nye publikummer, kan Signes feedback ruste dem ekstra godt."

De seneste år har Band Battle-deltagerne primært fået feedback fra dele af dommerpanelet og publikum, men nu suppleres dette altså også med mere målrettede feedback sessions. Det vil være årets finalister, der bliver tilbudt den nye ordning, mens finalen også fungerer som en stor showcase overfor den øvrige branche. Her har P6 Beat, GAFFA og flere booking-agenter tidligere været i dommerpanelet, og der forventes et lige så spændende panel såvel som musikalsk line-up til årets finale d. 19. juni. 

Inden finalen venter to semifinaler i henholdsvis songwriter- og band-kategorierne d. 4. og 5. juni. Foruden KORMA er også Royal Unibrew, ANR, Dansk Musiker Forbund, DOK Studio og Den Rytmiske i Nordkraft samarbejdspartnere til Band Battle.