Vingard, Foto: Lucas Illanes

Vingard, Foto: Lucas Illanes

VILMA

VILMA

Color, The Blind

Color, The Blind

Charlotte-Amalie

Charlotte-Amalie

Maaneland

Maaneland

Marí

Marí

Katrine Schmidt

Katrine Schmidt

Enilora

Enilora

SZOA

SZOA

Ni talentfulde Aalborg-navne på årets SPOT Festival

I samarbejde med Musikkens Hus og med støtte fra Aalborg Kommune, er vi stolte af at kunne præsentere hele ni Aalborgensiske artister på årets SPOT Festival. I næste uge løber festivalen af stablen, når den samler branchefolk fra hele norden og andre dele af verden, så de kan spotte nye skandinaviske musiktalenter. 

Unikt koncertformat og skræddersyet mentorforløb

Årets showcase for Aalborg er blevet døbt SPOT on Aalborg og finder over to dage sted i koncertbussen, Musikkens Bus, som er leveret af Musikkens Hus. Det unikke koncertformat inviterer til særligt intime koncertoplevelser, hvor branchefolkene og de øvrige gæster kan komme helt tæt på talenterne. De udvalgte navne er Vingard, VILMA, Color, The Blind, Charlotte-Amalie, Maaneland, Marí, Katrine Schmidt, Enilora og SZOA. Af disse indgår fire - VILMA, Katrine Schmidt, Morten Frost (Maaneland), Marí - i den Aalborg Kommunes mentorordning, der giver et skræddersyet udviklingsforløb til artisterne. Heri er SPOT-showcasen en del af mentorforløbet, som altså også skal være med til at åbne nye netværks- og branchemæssige døre. 

Networking i stride strømme

Musikkens Bus vil befinde sig inde på SPOT-området, side om side med Ridehuset og Musikhuset, hvor en stor del af festivalens aktivitet finder sted. Den gode stemning bidrages der til gennem et lounge-område foran bussen, som de ni artister har mulighed for at bruge til at holde møder med de branchefolk, de har for øje. Udover disse møder, har alle de udvalgte navne adgang til SPOT+-området, hvor de kan deltage i en lang række relevante brancheoplæg, debatter, networking mv. Vi ser utrolig meget frem til to spændende festival-dage, der for øvrigt er de første siden festivalen sidst fandt sted i sin originale udgave i 2019. 

Spilleplanen for SPOT on Aalborg kan ses her: 

𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠 (𝘁𝗼𝗿𝘀𝗱𝗮𝗴, 𝟭𝟲. 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿)
15:00 - MAANELAND
16:00 - SZOA
17:00 - COLOR, THE BLIND
18:00 - KATRINE SCHMIDT
19:00 - ENILORA
𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠 (𝗳𝗿𝗲𝗱𝗮𝗴, 𝟭𝟳. 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿)
14:00 - dayparty / reception foran bussen
15:00 - VINGARD
16:00 - MARÍ
17:00 - VILMA
18:00 - CHARLOTTE-AMALIE