Karoline Stensen / Enilora, foto: William Prisloe

Karoline Stensen / Enilora, foto: William Prisloe

Astrid Ankjær / Arinn, foto: Martin Nielsen

Astrid Ankjær / Arinn, foto: Martin Nielsen

Stærk repræsentation af Aalborg til Neustart

I de forgangne uger har ROSA, Aarhus Calling og Neustart lavet et open call for alle internationalt-fokuserede sangskrivere og producere i Danmark til en international networking-dag med den tyske musikbranche. Ud af de danske ansøgere fra hele landet, blev kun tre sangskrivere udvalgt, og her er vi glade for at kunne fortælle, at to af de tre udvalgte navne er fra Aalborg. 

Der er tale om de to artister og sangskrivere Karoline Stensen (Enilora) og Astrid Ankjær (Arinn / lillestrid), som begge har haft godt fat i udlandet med deres artistprojekter. De to kommer i løbet af eventet til at være i selskab med tyske sangskrivere og producere fra den øverste hylde: Chris James (Universal Music Publishing - Jimin, Apache 207), René Miller (Warner - Topic og A7S), Kristine Bogan (Concord Music Publishing - Kelli-Leigh, Noizu) og ÁSDÍS (Budde Music - Sophie Simmons, Deadmau5).

I KORMA har vi allerede meget fokus på det tyske marked gennem et organiseret samarbejde med både branchefolk og festivaler, så det glæder os, at de lokale musikere fra Aalborg også får muligheder af den øvrige branche herhjemme og i Tyskland. Vi er sikre på, at vi får flere af lokale Aalborg-artister at se på den internationale scene i de kommende år, for vi er vidne til en generation med et højt kunstnerisk- såvel som ambitionsmæssigt niveau. 

Arrangementet er en del af Neustart-initiativet, der har som mål at udbygge samarbejdet mellem dansk og tysk musikliv. Læs mere her: https://www.rosa.org/projekter/neustart