Foto: Thorsten Schulz

Foto: Thorsten Schulz

Lydmor og producer Peter Kjædegaard er coaches på KORMA Music Camp 2021

Årets KORMA Music Camp står snart for skud, og mens de sidste ansøgninger til campen ryger ind, præsenterer vi en håndfuld af årets coaches. Samspillet mellem musikerne og campens coaches er en stor del af fundamentet for de fem dage, hvor der arbejdes intenst med musikken. Tidligere deltagere har fået ny inspiration til sangskrivningen, brugbare tips til produktionen, udbygget netværk og fået helt nye perspektiver til deres karrierevej. 

Netop disse områder er årets første coach, Lydmor, garvet i. Med en skarp sans for elektronisk musikproduktion, sangskrivning og performance, kan Jenny bidrage med mange nye og relatérbare råd til dig som deltager. Selv har hun det meste af sin karriere arbejdet sig op som en DIY-artist, der har siddet med mange af de samme udfordringer, som det nordjyske vækstlag også har. Lydmor er netop nu aktuel med det meget roste album CAPACITY, ligesom hun er kendt for sine multikunstneriske og stærke live-optrædener. 

Årets anden coach, Peter Kjædegaard, arbejder til daglig som producer på Lydhavnen i Aarhus, men meget af hans musikalske opvækst har fundet sted i Nordjylland. Tidligere har han været en del af det ambitiøse post-rock band Flod, mens producer-faget sidenhen har været det faste virke. Peter har i studiet arbejdet med navne som The Minds of 99, Nephew, Lydmor og Go Go Berlin, ligesom han også har samarbejdet med nyere navne såsom Aksglæde og Kaizer. Som en ung producer, der arbejder med både stort og småt, er vi sikre på, at han bliver en oplagt sparringspartner på campen. 

Meget snart offentliggør vi flere af årets coaches til KORMA Music Camp, der finder sted d. 25. - 29. juli på Østhimmerlands Ungdomsskole. Indtil da ser vi frem til at modtage de sidste ansøgninger fra det nordjyske vækstlag! 

Tilmelding:

Der er blot et deltagergebyr på 400,-, og der er begrænsede pladser, så I/du skal ansøge for at komme i betragtning - og husk du skal være bosiddende i Nordjylland. Tilmelding foregår ved at sende en mail til KORMA soren.kristensen@aalborg.dk med: 

  • Dit navn.
  • Kontaktoplysninger.
  • Hvilken linje du/I er interesseret i (band, singer/songwriter eller elektronisk musiker/producer).
  • Samt evt. hvor mange I er i bandet.
  • Desuden skal I sende lytte-links og en kort beskrivelse af jeres ambitioner.
  • Tilmeldingsfrist er fredag den 18. juni, og I får svar på, om I er med på campen senest den 21. juni 2021.

Projektet er støttet af Region Nordjylland, KORMA, Statens Kunstfond og KODA.